22 Ekim 2022

İsmet İnönü 3-G'de Neler Oluyor?

İsmet İnönü İlkokulu 3-G sınıfında kulüp seçimi heyecanı yaşandı. Öğrenciler, ilgi alanlarına göre yeni görevlerine kavuştu


Haber:
Rüzgâr Solak

İsmet İnönü İlkokulunun 3-G sınıfında geçtiğimiz haftalarda kulüp seçimi heyecanı başladı. Sınıf öğretmeni Sema Yavuz, herkesi zayıf olduğu ve ilgilendiği alanlara göre ayırdı. Mesela, Rüzgâr’ın en çok oyun oynadığı arkadaşı Miray Zeynep, Sağlıklı Beslenme Kulübü’ne yerleştirildi. Ada da bu kulübe seçildi, böylece artık beslenmeye dikkat edip herkese örnek olmak zorundalar. Can ise Hayvanları Koruma Kulübü’ne katıldı, çünkü hayvanları onun kadar seven başkası yok!

Yangın tatbikatı sırasında çok heyecanlanan Asil, artık Kızılay Kulübü’nde. Onun yanındaki hiç kimse zarar göremeyecek ve Asil, sınıftaki herkese yol gösterecek. Hakkı ise Matematik Kulübü’ne yerleştirildi, çünkü matematikte çok başarılı. Yasin, Kan Bağışı Kulübü’ne katıldı. Herkes ona güldü. Hatta Rüzgâr bile güldü ama sebebini tam olarak bilmiyor. Rüzgâr Solak ise artık sınıftaki görevine Robotik Kodlama Kulübü’nde devam edecek. Rüzgâr, “Geleceğin bilim insanı olmak istiyorum, o yüzden katıldım,” diye konuştu. Bu arada, istemediği kulüplere katılanlar da oldu.

3-G sınıfından yeni haberler vermeyi sürdüreceğiz.

1 yorum:

  1. Çok eğlenceli bir haber devamını bekliyoruz.
    Ali Çınar

    YanıtlaSil

Bu haber hakkında ne düşünüyorsun?